Lilypie Maternity tickers

23.5.2013

Rv 23 +

Nyt tuntuu taas, että aika matelee, raskauden suhteen siis. :) Muuten päivät menee tosi nopeasti esikoisen kanssa touhuillessa. Ehkä, kun nyt oli rakenneultrakin ja voi vaan olla ja nauttia/kärsiä raskausajasta, niin tuntuu, että viikot ei etene. :D

Käytiin nyt tiistaina päivystyksessä, kun oli koko viime viikon supistellut tosi paljon. Toki en oikeasti ollut kerennyt kunnolla lepäämään ja päikkärit jäi usein väliin. Maanantaina olin töissä uimahallilla ja jouduin enempi näyttämään uintijuttuja. Mahaa alkoi sielläkin supistella tosi paljon. Kotiinpäästyä valittelin sitten kuinka sattuu enkä pysty nukkumaan. Otin 500 mg panadolia ja pystyin nukahtamaan, vaikkei lääke täysin auttanut. Tiistaina alkoi sitten viiden jälkeen illalla sama meno eikä maha rauhottunut yhtään. Koko ajan oli tosi pinkeä ja häpyluuhun saakka tuntui leviävä supistus. No lääkäri tutki kaiken eikä onneksi ole mitään hätää kohdunsuun tai kohdunkaulan kanssa. Eli normaalit olivat ja voin hyvillä mielin vetää kesäuimakoulut ja koettaa muun ajan sitten ottaa rennosti. :) Istuminen supistaa tosi paljon ja mieluummin olenkin makuullaan, jos mahdollista. Vauvan paino oli 580 g rv 23+2 ja edelleen poika. :) No tulipahan sitten saatua toi painoarvio ja varmistuttua siitä, että on tosiaan poika. :D Mulla on tosi korkea kynnys lähteä sairaalalle, mutta kun soitin, niin pitkän keskustelun jälkeen ne totes, että tule mieluummin näytille, vaikkei mitään hätää oliskaan. :) Ja olishan se yö voinut olla tuskainen, jos jotain olisikin ilmennyt. Maha rauhoittui vasta seuraavaan päivään mennessä ja nukuinkin päikkärit etten rehki taas liikaa.

Nyt olen saanut myös aloitettua yhden projektin, meinaa isyyspakkauksen. :) Päällystin yhden pahvilaatikon ylijääneillä kontaktimuoveilla ja enää puuttuu sisältö. Oon ostellut jo pari vauvan hattua, yhden vähän isomman hatun (kun esikoiselle ostettiin kahden hatun paketti, niin toinen niistä oli tummansininen). Sitten on sukat ja muutamia vaatteita. :) Kerron lisää sitten, kun saan lisättyä tonne kaikenlaista. Oon jo nyt innoissani. :D Vietiin tytön kanssa laatikko häkkivarastoon, jossa mies tuskin käy enää ollenkaan ennen syksyä. :D Suunnittelin kyllä antavani sen ennen miehen synttäreitä elokuussa. :)Meinasi mennä hermot ton kontaktimuovin kanssa, mutta ne kestänyt oikeen muutakaan kestävää ratkaisua :D ja musta muovi loppui jo kesken, joten oli pakko vaihtaa keltaiseen. :D Mutta tämän on tarkoitus ollakin sellainen huumorijuttu!

Kehto on nyt vihdoin valmis ja enää puuttuu pehmusteet ja patja. Niiden hankkimisen jätän kesälle sitten. :)Sitten muihin juttuihin. Ruoka on maistunut hyvin, painoa on alkanut tulla ja taitaa olla jossain lähemmäs 74 kilossa. :D No vähän vaihtelee päivän mukaan, mutta on se noussut. Tosin ei haittaa, mieluummin vähän nousee kuin junnaa koko ajan samassa ja tulee huolestunut olo. Vaikka vauvan koko ja paino oli kuulemma normaalit nyt. 

Tässä on vähän kuvaa ennen raskautta, että millainen sitten olinkaan.

joulukuu 2012
rv 23+4

Ostin muka tiukat farkut ja noi tippuu vaan jaloista. En ole löytänyt sopivaa vyötä vielä. :D

Toisesta kuvakulmasta maha näyttää paljon matalammalta. On silti moni kysellyt jo, että odotanko lasta. :) 

Nyt mun on taas pakko viihdyttää tota neitiä, joka hyppii ihan seinille. On ollut niin huono ilma ja märkää ulkona, ettei kauaa oo viitsinyt ton neidin kanssa leikkiä kuraleikkejä tuolla. :D Meiltä puuttuu isommat kumpparit ja ne on nyt vaan pakko löytää jostain..

Moikka moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti