Lilypie Maternity tickers

4.5.2013

Ultrakuulumisia ja keväthössötystä

Heipparallaa

Mun on pitänyt käydä kirjoittelemassa ennen ultraa, mutta en sitten kerennyt enkä keksinyt ihmeemmin kerrottavaa. :) No nyt viime torstaina oli rakenneultra ja kaikki oli meidän onneksemme täydellisesti. <3 Oon niin onnessani, että meille tulee terve lapsi, mikäli kaikki menee loppuun saakka hyvin. Miten pienestä se onkaan kiinni, että jotain voi olla pielessä.

No tässäpä pari kuvaa. :)

Sivuprofiili. Ihanasti näkyi, kun pikkuinen teki hengitysharjoituksia. <3

Peukku menossa suuhun. <3

No teitä sitten varmaan kiinnostaa, että kumpi sieltä on tulossa. Pikkuveli. :) Kysyin vielä kätilöltä, että ai onko ihan varma?? Niin sanoi, että on niin varma, että jos on tyttö, niin tuokaa heille. :D Pippeli paistoi heti, kun kätilö vei laitteen jalkojen väliin. :) Ihan hassua! Mä oon nyt ultrasta saakka vaan koettanut jotenkin asennoitua siihen, et hei meille tulee poika. :D Mun pitää opetella kaikki alusta. xD Vaikka eipä pojat paljoa eroa tytöistä ainakaan pikkuvauva-aikana. Mä tiedän, että sieltä tulee pitkäripsinen ja isosilmäinen hurmuripoika, jos yhtään siskonsa geenejä perii. ;) Kunhan terveenä syntyy, niin kaikki muu on plussaa niin sanotusti.

Iski heti kamala nimipaniikki, koska mulla ei ole mielessä yhtäkään kivaa pojannimeä. :D Mies sanoi, että kyllä sen vielä ehtii päättämään. Oon onnellinen miehen puolesta, että se saa nyt kokea pojankasvatuksen, joka on kuitenkin ehkä hieman haastavampaa. :D Ja sehän melkein hyppäsi kattoon, kun sai tietää, että mahassa on poika! Ilme kirkastui sekunnissa. :) Vaikka ei tyttökään pettymys olisi ollut.

13. päivä on sitten neuvola. Nyt tajusin, että olin neuvolaan kertonut painavani 70-71 kg, mutta 71 kg oli lähinnä aloituspainoa. Nyt painan 1, 5 kg enemmän eikä huoleta enää niin paljon, kun paino on kuitenkin vähän noussut. Toivottavasti ei kauheesti lähde nousemaan ja siitä varmaan pitää huolta liikkuminen lapsen kanssa. :) Tänään käytiin testaamassa pyörät pitkästä aikaa ja hittovie kun otti kunnon päälle se, että tyttö oli myös kyydissä istuimessa. :D Ens kerralla, jos pidempi lenkki tehdään, niin mies saa ottaa, koska mulle jo pyöräily pitkästä aikaa on riittävää treeniä. Nyt rikon sitten lupaukseni siitä, liikun koko raskauden ajan, päätöksestä. :D Ei vaan kyllä olen liikkunutkin, mutta siihen tahtiin, ettei ala ärsyttämään, kun ei täysillä pysty mitään tekemään. Parempi vaan tottua tähän kevyempään menoon.

Sitten asiasta seuraavaan eli keväthössötykseen. :D Mulle on joko iskenyt keväthulluus tai sitten vaan pesänrakennusvietti. Olen tässä viikon aikana saanut ostettua uudet verhot olkkariin, että aurinko ei paistaisi niin kirkkaasti. Vahasin kaksi lipastoa, joista ei nyt ihan täydellisiä tullut, kun laatikoiden kannet on vähän vinksallaan ja niitä joutuu vielä säätämään. Lisäksi en ole ihan tyytyväinen lopputulokseen vaan myöhemmin vielä hion pinnan sileäksi ja vedän kerroksen tai pari vahaa, että tulos on tasaisempi. :) Perfektionisti ei keskeneräiseen tyydy. :DD Sain myös uudelleen maalattua meidän valkoisen sohvapöydän ja nyt siinä on hieman kirkkaampi maali. Naarmuja löytyy ja tykkään, kun pöydässä näkyy elämä eikä tarvii olla niin sileä. :) Lapsi myös tuhoaa tasaiseen tahtiin huonekaluja, niin kaiken ei tarvitse olla täydellisiä. Tällaiset niistä nyt tuli.

Pöytä ostettu muistaakseni 10 eurolla käytettynä. Hioin ja maalasin helmikalustemaalilla ja uudelleen kiiltävällä kalustemaalilla. :)
Sori surkea kännykkäkuva!
Kaksi tällaista lipastoa. Toiseen tulee mun tavaroita ja toiseen vauvan vaatteita.  Alkuperäisesti nämä oli männynväriset ja hiemat kuluneet. Maksoi 30 e yhteensä, vaikka joo vahat päälle vielä. Mä vaan niin rakastan tuunailla kaikkea omanlaiseksi. :)

Miehellä menee aina joskus hermo mun kodin sisustamisen kanssa. :D Se kuulemma sisustaa vain elektroniikalla. Seuraava projekti odottaa jo tuolla alakerrassa eli kehdon hiominen. :) En malta odottaa, että saan sen niin valmiiksi, että sinne voi laittaa vauvan nukkumaan. <3 Yks toinen projekti on sitten makkarin ja lapsen huoneen lattian puhdistus ja muovimaton vahaaminen. Lattia on nyt tosi karhea ja erittäin tahmainen, vaikka sitä kuinka hinkkaisi. Mies saa auttaa tavaroiden siirtelyssä sitten. :) Täällä meidän asunnossa ei ole tosiaan mikään siivousintoinen asunut ja aina välillä löytyy jotain tosi yököttävää jostain. :D

Mutta sitten loppuun vielä iloinen uutinen. Meidän kylppäriä tultiin vihdoinkin remppaamaan! Sain tiedon, että työmiehet eivät olleet saaneet tietoa tästä meidän ongelmasta ja jossain oli tietokatko. No mä sinne sata kertaa soittelinkin, että milloinkas se kartoittaja meinaa soittaa mulle, että tulee katsomaan. Kaikki laatat irroitettiin ja lattia meni vaihtoon. Nyt ollaan jo niin pitkällä, että uudet laatat on seinillä ja seuraavaksi maalataan vielä seinät ja tehdään lattia. Niin ihanaa, että päästään puhtaaseen kylppäriin peseytymään. Ihan karsea haju lähti sieltä lattiamaton alta, että meinasin pyörtyä. :D Hometta ei onneksi mistään löytynyt ja vesivahinko täällä on joskus monta monta vuotta aiemminkin ollut ja ilmeisesti vaan jätetty kuivumaan. Eli ei millään tavalla meidän vika. Silti ihmetettää koko touhu. No pääasia, että korjattiin. Työmies sitten totesi, ettei alunperin kuulunut maalata seiniä, mutta koska työssä muutama seinä likaantui, niin ne maalataan. Kysyin sitten miksei kahta muuta seinää maalata, vaikka ne on varmasti ihan eri väriset kuin uusi maali ja seinissä on edellisen asukkaan tekemiä reikiä, joissa ei ole kipsilevyruuveja edes. No remppamies haki kittaustavarat takas ja lätki sitä seinään ja sanoi, että hän maalaa nekin. :) Ihanaa! Ihmetteli myös miten kummallisesti täällä remontoidaan, kun osa jätetään vaan rappeutumaan lisää ja osa taas korjataan.

No, mutta tässä nyt tärkeimmät tapahtumat tältä suunnalta. Iloinen uutinen on sekin, että sain vielä kesäkuun 13. päivään saakka uimaopen töitä, joten saa sitten vielä kesäkuun lopussa yhden palkan, mikä helpottaa huomattavasti elämää. Tuetkin on nyt korjattu ajantasaisiksi, joten voi huoletta odottaa kesäntuloa. Sitten vielä äippärahahakemus, jota tuskin erityisemmin korjaillaan, kun se just alkuvuodesta korjattiin oikeaksi. :)

Hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille ja nauttikaa säästä, mikäli aurinko paistaa! :)

4 kommenttia:

 1. Onnea terveestä pojasta! :) sain kanssa maanantaina selvän poikalupauksen ja nimen keksiminen vaikeni heti! Miten voikaan olla niin hankalaa keksiä pojalle nimeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea myös sinne! :)
   Joo me alettiin heti selaamaan nimiä. Mies jo heti päätti toisen nimen ja mullekin tuli sitten etunimi mieleen. Saa nähdä muuttuko mieli vielä, mut ehkä kun niitä vaan alkaa pohtimaan ja miettiä mielessä, ni oudompikin nimi alkaa kuulostaa kivalta. :)

   Poista