Lilypie Maternity tickers

3.3.2013

Mistä energiaa vielä liikuntaan??

Huh aamupäivällä käytiin katsastamassa yksi perhetapahtuma tuolla ulkona. Oli heppa, piipaa-auto, poneja ja arvontoja. Oli tosi kylmä tuuli ja, kun autoon päästiin tärisin varmaan vielä tunnin sen jälkeen. Vietiin lapsi mummole päikkäreille ja lähdettiin miehen kanssa kauppaan, tarkoituksena ostaa autoon varaosia. No kauppa oli tietenkin kiinni ja huomenna uusi yritys.

Käytiin sitten kiertämässä kauppakeskusta ja juomassa kahvia, kun vieläkin palelsi. Löysin itselleni vihdoin pari pitkähihaista, jotka on sen verran löysiä, että sopii kasvavalle mahallekin jatkossa. Ja molemmat puoleen hintaan. Myös tytölle löysin kahdet housut H&M;ltä. Siellä on ihmeen hyviä lastenvaatteita ja edullisia myös! Housut oli mieleiset ja just sopivat vyötäröltä. :) Meillä on muuten 2 v neuvola maaliskuun lopulla ja neiti painaa just 12 kg! Pituutta onkin jo varmaan yli 86 cm. Näkisitte vaan paljon tollainenkin hoikkeliini syö ruokaa päivässä. Välillä vähempi, mutta toisina päivinä oikeen tankkaa. :D

Nyt olisi sitten tunnin päästä jumppa. Se on ihan peruskuntojumppa, mutta vatsoja en nyt enää voi tehdä, joten pitää soveltaa ja ohjaaja lupasi sitten kertoilla mulle omia liikkeitä. :) Mietin vaan miten tässä silmät ristissä jaksaa vielä jumppaamaan lähteä! Heti huomas, kun ohjelmaa on enempi ja se päivän lepohetki jää väliin, niin väsymys iskee. Enempi kroppa väsyy kuin pää. :D Ehkä mä raahaan ahterini sinne jumppaan, kun jäi pari kertaa välistä menojen takia.

Mulla on alkanut jo nyt tuntua löysyyttä ja kipua nivusissa. Etenkin oikealla puolella tuntuu, että jalka menis välillä pois paikoiltaan, kun sille ei pysty astumaankaan. Pitkään istuminen aiheuttaa samaa. Toivon, että tää on ohimenevää eikä vielä alkais joka päiväiseksi vaivaksi!

Siis mitä ihmettä, vasta ekaan ultraan oli yli kuukausi ja nyt sinne on 3 päivää! Mua jännittää niin, etten halua edes muistaa koko ultraa. :D

Nyt kerään voimia ja motivaatiota lähteä liikkumaan. Fiilis sen jälkeen on aina niin hyvä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti