Lilypie Maternity tickers

26.3.2013

Täällä ollaan!

Oon niin monta kertaa miettinyt, että hei nyt mä alan kirjoittamaan, mutta sitten on tullut jotakin ohjelmaa. :) Nyt istahdin koneen ääreen vihdoin!

Sunnuntaina vietettiin tyttäreni syntymäpäiviä ja koko päivä menikin niiden merkeissä. :) Tänään on sitten virallinen 2 v. päivä ja tänään oli myös neuvola. :) Eipä siellä ihmeitä katseltu, paino ja pituus sekä miten on voinut ym. :) Eipä tuo neiti järin jättiläinen ole, mutta terve ja tosi vilkas. Eli kaikki kunnossa.

Ollaan nautittu perheen yhteisinä vapaapäivinä näistä aurinkoisista päivistä. Käytiin Falkullassa katselemassa possuja, heppaa, ankkoja, lehmiä, vuohia sun muita eläimiä. :) Mies oli ihan innoissaan siellä lapsen kanssa pyörimässä ja ne kävi varmaan kolme kertaa moikkaamassa kaikki eläimet läpi. :D

Pikkuinen naskalihammas <3 maistui miehen nahkahanska :D



Heppa oli paras :)

Me lähdetään mökille Parikkalaan ensi torstaina. Ostettiin autoon Ipadille teline, että neiti viihtyy sitten loppumatkan, kun alkumatkan varmaan nukkuu päikkärit. :) Ihan kiva päästä luonnonrauhaan täältä kaupungin hulinasta. :) Vaikka me asutaankin aika syrjässä keskustasta, mutta ei täällä silti niin rauhallista ole. :D

Tänään kävin ostamassa itselleni kahdet mammaleggingsit, että voi käyttää hameita ja mekkoja. Tosi ei ihan vielä, mutta noi menee hyvin farkkujen alla lämmikkeenä. :) Odotan jo kesää ja sitä, että voi jättää ton jättimäisen talvitakin jo pois! 

Nyt on alkanut tulla kaikenlaista pientä vaivaa kroppaan, kuten selkää jumittaa, vatsaa kivistää/supistaa välillä kauttaaltaan, päätä huimaa ym. Väsymys on tipotiessään onneksi! :) Hemoglobiini oli noussut 127:stä nyt 137. Verenpaine tais olla jtn 137/74. Huimaus varmaan johtuu lihasjumeista niskassa ja selässä ja voi kuulemma johtua monesta muustakin jutusta.

Rakenneultraa odotellaan 2.5. asti ja toka neuvolakäynti on 13.5. :) Hui kamala, kun aika menee nopeasti! :) Toivottavasti olo pysyy hyvänä ja jaksan nauttia tästä raskaudesta mahdollisimman paljon. Mietin tollaisen tukivyön ostoa, jos se parantais mun ryhtiä vähän. Mulla on jo nyt toi minimaalinen mahapötsi alkanut viemään lantiota eteenpäin ja seison liian etukenossa. Liikunta ei olisi yhtään pahitteeksi, mutta eilen kun näytin töissä uintitekniikkaa, niin päässä alkoi huimata enempi. Ulkona kävely on parasta tällä hetkellä. <3

14+5 oikealla lasketulla ajalla, jota ajattelin nyt alkaa käyttämään, vaikka neuvola ja  sairaala käyttää sitä vanhaa :D
(15+2)
Paino oli eilen illalla eri vaa'alla 72,5kg ja alimmillaan se on välillä 71,4 kg. Ummetus varmaan vaikuttaa aika paljon. 

Nyt voisin mennä ihan parvekkeelle nauttimaan tosta auringosta, kun ei siitä meinaa saada tarpeekseen :)

Mukavaa Pääsiäistä kaikille, syökäähän herkkuja ja nauttikaa elämästä! Jos en sitä ennen ehdi tänne päivittelemään. :) Parikkalan maisemia sitten varmaan myöhemmin. ;)

Tässä meidän rakas 2v. <3 Vois melkein alkaa puhelinmyyjäksi. :D
Kuvaajana toimi isän vaimon veli Jyry.

1 kommentti:

  1. Palkintoa pukkaisi sinulle! :)
    http://odotushoyryja.blogspot.fi/2013/04/blogipalkinto-new-blog-love.html

    VastaaPoista