Lilypie Maternity tickers

10.3.2013

Väsymystä ja aurinkoa

Huh meidän neiti kaksi vee on flunssassa. Nenä ja silmät vuotaa taukoamatta ja yöllä kuulin, kun yski. Heräsin varmaan kaksi kertaa yöllä viemään juotavaa. Sitten aamulla 5.30 neiti päätti laittaa telkkarin päälle ja huusi "nano nano" eli jano. Sanoin vaan, että nyt maitoa juomaan ja äkkiä takas sänkyyn nukkumaan! Siellä se suostui olemaan puoli tuntia ja tuli taas huutelemaan jotain ja sama homma, suoraan sänkyyn vaan. Puol 7 luovutin ja mentiin katsomaan tuleeko piirrettyjä ja laitoin Muumit pauhaamaan ja itse melkein nukuin sohvalla. :D

Pappa oli luvannut tulla hakemaan tytön 8.00, kun menivät 2-vuotis valokuvaukseen. Toivottavasti ei ole kuvissa räkävanat näkyvissä. :D Pappa vielä kyseli, että eikö meillä ole mitään nättejä kenkiä. No ei ole, kun tässä on just mennyt varmaan 6 paria kenkiä pieniksi. Olen siis onneksi ostanut lähes kaikki talvikengät ja kumpparit käytettyinä. Nyt kevääksi ja kesäksi pitää ostaa muutamat uudet kengät. Outletista löytyy puoleen hintaan monesti. :) Ja täytyy varmaan synttäreiksi ostaa jotkut nätit tyttöjen kengät, joilla voi sitten kesälläkin kulkea.

No menin sitten vielä nukkumaan kahdeksan jälkeen ja heräsin 10.00. Tuntuu, että päivä ei lähtenyt millään käyntiin. Vähän laiteltiin pyykkejä ja tavaroita miehen kanssa yhdessä, lue minä pakotin. :D Ja alkoi niin kiukuttaa, että päätin lähteä ulos kävelemään. Aurinkolasit silmille, musa korviin ja menoksi! Kyllä helpotti. Sai mies kuulla paasausta siitä, ettei koskaan tee mun kanssa mitään liikunnallista silloin, kun siihen olisi kahdestaan mahdollisuus. Sen mielestä käveleminen on tylsää. Just, oman naisen seura on tylsää. :D

Mä vaan koko ajan mietin sitä, kun vauva tulee, niin mä olen jo nyt sanonut, että toinen hoitaa toisen eikä niin että minä hoidan molemmat. Päivisin joo, mutta aina, kun mies on kotona, niin ei valita vaan auttaa. Yhden lapsen kanssa nyt vielä jaksaa, mutta kaksi eri ikäistä on eri asia. Eli meinaan siis laittaa isin kävelemään vaunulenkkejä. :D Vaikka se olisi kuinka tylsää sen mielestä. Hah sitä odotellessa!

No tästäkään ei pidä saada sellaista kuvaa, että aina olisi tollainen. Ymmärrän, että on myös väsynyt, mutta tuntuu, että tällä hetkellä lapsi on se suurin juttu meidän parisuhteessa. Ei me osata/haluta tehdä tarpeeksi yhteisiäasioita kahden ollessa. Perheenä kyllä tehdään paljonkin kaikkea.

Tässä olis nyt sitten mun mahakuvaa eilen aamulla otettuna, 12+6

Ilman turvotusta toi on ihan matala :D mut ihan kiva välillä, kun näyttää ihan vauvamahalta :)

Tänään olisi sitten 13+ viikot täynnä. Ei tunnu missään vielä! :) Niveliä särkee normaalia enempi ja oon miettinyt, jos hierojalle koittaisi päästä jossain vaiheessa. Tänään olisi jumppaakin. :)

Näissä maisemissa ja auringonpaisteessa mieli lepäsi :)

Mukavaa päivänjatkoa!



Terhi


2 kommenttia:

  1. Se on aina niin ikävää kun pieni sairastaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, onneksi nyt ei ole lämpöä ollut, mutta miten toi nuha voi olla koko ajan! Juuri, kun paranee, niin uusi alkaa. Muuten meillä on oltu ihmeen terveitä. :)

      Poista