Lilypie Maternity tickers

7.3.2013

Ultrakuulumisia

No nyt siellä on käyty ja helpotus oli suuri eilen. Jännitys lakkasi heti sairaalan pihalle päästyä. Sanoin miehelle, että "jes nyt mä voin vihdoin alkaa nauttia tästä vauvan odotuksesta". :D Siellä se olla köllötteli. Tosi paljon rauhallisempi kuin esikoinen tuolloin. :D Vaikka vauva nukkuukin näillä viikoilla tosi paljon ja hereillä olo on pientä, mutta tota tyyppiä ei saanut riehumaan edes käskystä. Meni tosi kauan, että ultraaja sai mitattua sen niskapoimun, kun tää jääräpää vaan olla köllötti samassa asennossa, vaikka mahaa heiluteltiin koko ajan. :D

Viralliset viikot on nyt siis tasan 12 tänään, mitä vauva vastaa ja on 52.0 mm pitkä, mutta sillä vanhalla lasketulla-ajalla mennään, kun ei alettu sitä muuttamaan ja se oli mullekin ok. Eli oikeat päivät on 12+4. Aika hyvin osui kohdilleen, vaikka mä en edes muistanut oliko mulla ollutkaan kuukautisia ennen joulua.

Niskaturvotus oli 0,8 mm eli tosi hyvä tulos. Esikoisesta muistelisin, että oli yli 1 ainakin, mutta siis erittäin onnellisessa asemassa ollaan ja onneksi se raja on kuulemma siellä 3 tienoilla, että aletaan huolestua.  En voi olla muuta kuin niin onnellinen, jos tämä toinenkin lapsi on täysin terve. Tulevaisuus sitten kertoo lisää. Esikoinen oli 11+4 viikolla, kun vastasi viikkoa 12+ ja oli 53,3 mm pitkä. Mutta nämähän on vaan lukuja ja nekin voi aina heittää suuntaan, jos toiseen. :)

Ultraaja oli aivan ihana naishenkilö, joka kertoi koko ajan tarkasti kaiken ja lopuksi vielä näytti kuvista, että missä on mikäkin raaja. :) Jäi tosi hyvä mieli ultrasta!

Tässä on nyt meidän "Väinö", jonka ukki jo nimesi :D Nyrkki pystyssä  vilkuttelee!

Heti ensimmäisenä kerroin mun isälleni asiasta ja laitoin saman kuvan puhelimella. Eiköhän sulata asian hyvin. :) Kaikki on olleet tosi onnellisia meidän puolesta ja on ihanaa saada esikoiselle seuraa. Nyt jo katsoo kuvia ja huutaa vauva! Ja oon näyttänyt missä vauva kasvaa isoksi ja osoittaa omaakin mahaansa välillä. :DD

Nyt ei enää pelota meneekö joku pieleen, rauhallisin mielin vaan eteenpäin ja uskon, että kaikki on nyt korkeimmissa käsissä. Näin hartaasti sanoen. ;)

Huh tekemistä olisi vaikka muille jakaa! Pitäis kirjoitella lapsille todistuksia työn puolesta, suunnitella synttäritarjottavia ja katsoa reseptit valmiiksi. Neiti oli eilen hoidossa eikä nukkunut ollenkaan päiväunia. Tänään on sitten ollut meno sen mukaista ja kello, kun näyttää 10.00, niin likka on jo sammumispisteessä kohta. :D No saanpahan hoidettua asioitani tässä aamupäivän aikana paremmin ja pääsee päikkärien jälkeen nauttimaan tosta ihanasta ilmasta. Siis ainakin täällä Helsingissä paistaa aurinko lähes siniseltä taivaalta. Hei kevät on tullut varmasti ja kohta lämpenee säät! ;)


Onnea myös muille ultrassa käyneille! :) Ja onnea teille, joilla synnytys pian kolkuttelee jo ovella. ;)

6 kommenttia:

  1. Aina ihana iso helpotus kuulla että kaikki hyvin :)

    Ihanaa!

    Joo voi että toi aurinko!!! Aivan upea, ihana ilma! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuntuu kuin sata kiloa tippuis hartioilta, kun ei tarvii enää miettiä, mitä jos sitä ja tätä :)

      No niin on!! Sain just puol tuntia sitten tytön ihan vapaaehtoisesti päikkäreille ja sitä nopeammin päästään ulos.

      Poista
  2. Onnea hienoista ultrakuulumisista! :)

    VastaaPoista