Lilypie Maternity tickers

7.2.2013

Huh tänään se sitten alkoi!

Meinaan pahoinvointi. :/ Herättiin aamulla puol 7 ja otin vitamiinin ja hörppäsin mustikkakeittoa. Puolen tunnin päästä alkoi yököttää ja siellä halattiin pönttöä. Kaikista hauskinta tässä on se, että pystyy menemään heti jääkaapille syömään ja tein kaksi herkkupatonkia kinkulla. :)

Hajut on alkaneet etoa entistä enempi. Mies osti Fairyn sijasta Ajaxin tosi imelän hajuista marja
tiskinpesuainetta ja ai että on vaikeaa olla keittiössä. Tänään sitten totesin sille, että pitää heittää roskiin ja ostaa Fairya. :) Myös lisääntynyt nälkä on tullut kuvioihin ja tuntuu, että tunnin päästä on pakko jotain haukata. Kerralla ei jaksa paljoa syödä ja vatsa tekee äkkistopin.

Väsymys on ehkä vähän laantunut, johtuen ehkä siitä, että oon joka aamu nukahtanut piirrettyjen ääreen sohvalle. :) Meidän neiti tykkää niin paljon muutamista piirretyistä, että sillä on varmaan joku automaattinen kello päässä soimassa, että varmasti herää niiden aikaan. :D

Mä en nyt oikeen käsittänyt tota verikoe juttua, kun neuvola sanoi, että nykyään se otetaan ennen ultraa, mutta meneekö siinä kauan, että tulos tulee? Mulle sanottiin tietty päivä, mutta en muista oliko se niin, että siihen mennessä pitää olla käynyt. Ilmeisesti niin. :) Voisin koettaa käydä ensi viikon alusta heti, kun lapsikin alkaa olla tervehtynyt flunssasta.

Mies on tänään kotona ja ajattelin hyödyntää sen tekemällä kunnon kävelylenkin. Eilen kävin puolen tunnin reippaalla lenkillä, mutta ei tuolla lumessa kauheen reippasti edetä! :) Kalorinkulutuksia en ole jaksanut enää tarkkailla, mitä väliä, kunhan kunto säilyy ja olo on hyvä. :) Huomaan myös, että reipas kävely aiheuttaa välillä kuvotusta.


Nyt on pakko lähteä lapsen kanssa ulos ja saada raitista ilmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti