Lilypie Maternity tickers

26.2.2013

Taas näitä päiviä

Joo, jos pari päivää on ollut erittäin hyväntuulinen ja energinen, niin nyt se väsymys sitten palasi. Käytiin muksun kanssa kaupoilla etsimässä mulle pitkähihaista paitaa. Kaikki on sitä riemunkirjavaa, liian luhuthihaista tai muutenkaan ihan liian leveää mallia. Koetin miettiä, että sille paidalle olisi sitten vielä raskaanakin käyttöä. Ehkä meen yksin kaupoille, niin pääsee paremmin katselemaan. Oon tosi huono ostamaan mitään vaatteita uusina itselleni ja aina kirppareilta teen jotain löytöjä. :D Kesällä ajattelin käyttää vaan mekkoja :) jonkunlaiset mammahousut kyllä tarvii. Tuntuu, että noi mun vanhat on niin ihan pepusta, että sinne mahtuis kaksi nykyistä peppua. :D No oli ne silloin ekassa raskaudessakin aika löysät.

Käytiin neidin kanssa syömässä kiinalaista, kun tiesin että se tykkää kanasta ja riisistä. :) Siitä sitten kauheella huudolla kotiin eikä tarvinnut nukkumaan käskeä, kun yks sammui sekunnissa sänkyynsä.

Nyt tässä odottelen huoltomiestä käymään. Soittelin eilen, että meidän kyplyhuoneen lattiamaton alla on luultavasti vettä tai ainakin se kupruilee tosi pahasti. No sitten se kävi täällä tarkastamassa ja laittoi silikonia laattoihin, jotka on halkeilleet. Ai, että mua kiukutti! Soitin samantien takas, että ei laatat ole vedessä vaan lattian alla on vettä! Se nyt tästä puuttukin, kun kylppäri menee remppaan kuukaudeksi. Huoh. No onneks meillä on toinen vessa ja läheiset asuu lähellä, joiden luokse pääsee saunaan ja suihkuun. Tai parhaimmassa tapauksessa ne ei tee tolle mitään. Siinä vaiheessa soitan isännöitsijän paikalle ja sanon, et joo ei oo sit tän vuokran arvoinen kämppä.

Miten sitä onkin niin saamaton taas. En jaksa etsiä noita palkkatietoja esiin, että saisin ne lähetettyä Kelalle, kun laittoivat lapun, että kannattaa tarkistuttaa saanko hoitolisäpalautuksia. Kelan kanssa ei kyllä jaksais yhtään enempää asioida kuin on pakko! Mutta ehkä mä kohta tsemppaan ja saan ne laitettua. :) Päiväkotipaikka siirrettiin syksylle, jos pääsis tohon viereen. Tosin en tiedä laitanko lapsen sinne vai olenko kahden kanssa kotona. Tosin se on talvea sitten ja voi olla aika hankalaa viihdyttää tollasta 2,5 veetä siinä vaiheessa, kun suurinosa ajasta menee vauvajuttuihin. :) Jos sitten harkitsee meniskö muutamana päivänä muutamaksi tunniksi tai sitten kerhoon. Tosin päiväkoti on ihan kodin vieressä.

No nyt tässä välissä sain soitettua Kelaan, kasasin palkkakuitit yhteen. Yksi vielä puuttuu ja se homma on hoidettu. Vielä, kun sais noi kesäajan laskelmat hoidettua ja sit alkaakin helpompi kausi eli äitiysrahat, jotka tosin pitää myös vielä tarkistuttaa kuulemma uudestaan, vaikka ne just ne tarkisti. Huoh. Tällasta paperisotaa tää on. :D Sit varmaan saan jonkun muutaman kympin tuolta takas ja näin kauheen vaivan sen takia.

Nyt pitää taas alkaa tota prinsessaa viihdyttämään. Kamalan tylsä tää mun blogi, kun en voi avoimesti kaikesta kertoa ja kuvien kera. Mut pian pian sitten. :)

1 kommentti: