Lilypie Maternity tickers

24.2.2013

Oltiin treffeillä :)

Mehän täräytettiin tänään ja lähdettiin miehen kanssa treffeille :D naurettiin, että ihan kuin ennenvanhaa. Käytiin syömässä, joo Hesessä ja onneksi vaan siellä, koska hyvä, jos sen hampurilaisen jaksoin syödä! Aamupäivällä nälkä pääsi yltymään niin kovaksi, että syöminen yökötti ja sain ihan vähän ruokaa alas. Karkkia tuli vähän mutusteltua ja maha oli ennen leffan alkamista kauhea pallo. Mies vaan huusi, että " kauheen iso maha!" Sanoin, että se on vaan turvotusta, niin mies totes, että no eikä oo, toi on selkeä vauvamaha. :D Just syöneenä ja vähän turvotuksessa se kyllä näyttää ihan vauvamahalta. :D No onneksi vielä sentään menee välillä pieneksi. Ihanaa, kun mies on niin mukana tässä raskaudessa, johtuu varmasti kokemuksesta ja itsevarmuudesta.

Naureskelin eilen illalla, että hittovie miten esikoisen odotus oli niin rankkaa. Olin kamalan väsynyt, vatsaa särki, närästi koko ajan ja oli muutenkin tukala ja huono olo tauotta. Nyt olo on ihan erilainen, välillä nälkäisenä hajut yököttää, mutta muuten olo on loistava! Kohta ne oireet sit pukkas. :D Mies sitten vielä totesi, että oon kuulemma ollut rutosti äkäisempi tässä raskaudessa, mutta tajus kyllä, kun osittain syytin myös hnen käytöstään. ;) On toki kiukuttanut enempi myös.

Nyt pitää luovuttaa tietokone eteenpäin, joten palataan taas! :)

Muistakaa pitää huolta parisuhteestanne tai järjestää itsellenne omaa-aikaa myös lapsi- tai raskausrumban keskellä. Mukavaa viikon alkua kaikille! :)

7 kommenttia:

  1. Jes, hieno juttu että kävitte treffeillä! Mekin ollaan nyt suunniteltu esikoisen ekaa yöreissua mummilaan. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana, treffeillä Hese :') aika söpöä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D olisin kyllä mennyt terveellisempään paikkaan syömään, mut mies vakuutteli, että sillä on kuponkeja Heseen, vaikkei ne sitten olleetkaan sen lompakossa! Mietin, että olisin vetässyt salaatin, mut niissä on niin vähän lihaa ja muuta täyttävää, kun oon huonosti syönyt tässä muutenkin. Ei sillä, ettei Hese olis huonosti syömistä, mutta ruoka ei vaan maistu! :) oli kyl ihan överi rasvainen ateria ja tuumattiin, et jopa normia rasvaisempi! Meidän ukko on sellanen jätesyöppö, et ihme kun huomasi edes. :D

      Poista
    2. Niin ja lukijoille tiedoksi, ollaan syksyyn mennessä tunnettu 4 vuotta ja kiva käydä välillä ensitreffeillä ;D

      Poista
  3. Kyllä vakiintuneenkin parin on hyvä piristää suhdetta ja käydä välillä vaikka treffeillä. Hieno idea =)

    VastaaPoista